• Team
  • team2
  • Team3

Eigenaar en ondernemer met een bijzondere liefde voor politiehonden. Vanaf zijn 14e is Teus lid van de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging (KNPV). Als helper en africhter van honden is hij tot op heden zeer succesvol. O.a. richtte hij diverse honden voor PH1 (politiehond) af met zeer hoge scores. In 2014 was hij deelnemer op de Nederlandse kampioenschappen met zijn hond Nico. Als eigenaar houd Teus is zich bezig met strategie en is hij zeer betrokken bij de dagelijkse gang van zaken. Teus heeft tevens een eigen bouw/montagebedrijf met 20 medewerkers.

Henk is bedrijfsleider en vanaf de oprichting betrokken bij Dutch K9 Centre. Hij is eindverantwoordelijk voor de in- en verkoop van alle honden binnen het bedrijf. Henk Verbeek is expert in Nederland voor wat betreft politiehonden. Sinds 1984 heeft hij in totaal 16 honden binnen de KNPV afgericht voor PH1, allemaal met een uitmuntend resultaat. Daarnaast stond Henk driemaal op de Nederlandse kampioenschappen in Eindhoven. Henk is tevens keurmeester bij de KNPV bij wedstrijden en keuringen in heel Nederland. Verder voert hij meerdere functies en activiteiten uit binnen de KNPV. Ook schrijft hij opinieartikelen en geeft hij seminars in Amerika. Vanaf 1987 heeft hij gewerkt bij de Koninklijke Landmacht als bewaker cq hondengeleider.  Sinds 2000 is Henk werkzaam als inkoper en trainer van politiehonden. Hiervoor heeft hij vele landen bezocht en ervaringen opgedaan.

Selecteert voor Dutch K9 Centre onder andere de honden op buitenlandse locaties. Don werkt als als zelfstandige op parttime basis bij Dutch K9 Centre. Don is vanaf zijn 14e trainer van politiehonden en doet dit al jaren op zeer hoog niveau. Hij is vanaf het begin als zelfstandig ondernemer werkzaam voor Dutch K9 Centre. Don heeft jarenlange ervaring in het trainen van honden bij diverse bedrijven. Binnen de KNPV behaalde hij de Opleiding Master Class Coach (MCC) en geeft theorietrainingen op het gebied van training en gedrag van honden. Don kan voor Dutch K9 voor u op elke gewenste locatie training en nazorg verzorgen.

Als administratief medewerker verzorgt Suze de financiële administratie en andere secretariële zaken. Ook houdt zij zich bezig met communicatie.
Suze heeft voorheen gewerkt als marketingmedewerker bij grote retailbedrijven.