Contact: info@dutchk-9centre.nl, +31610274653

GEHOORZAAMHEID EN TRAINING MET JE EIGEN HOND

1 op 1 training Wij bieden honden training op maat waarbij u en de hond alle aandacht krijgen doordat het 1 op 1 training is. Daar zowel jij als je hond uniek zijn inventariseren we door middel van een intake gesprek jullie individuele behoeftes, vragen en onduidelijkheden, waarna we doelgericht hiermee aan de slag gaan. Aan deze trainingen kunnen (voor zover mogelijk) alle gezinsleden aan deelnemen, als ook meerdere honden uit het gezin. Wij komen bij u thuis, of we gaan gezamenlijk naar een locatie toe om te trainen, ook is er de mogelijkheid om bij ons op locatie deze training te volgen. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Puppy training

Dit zijn privé trainingen om zo jou en je pup de volle aandacht te kunnen geven, waarbij je kunt kiezen uit losse lessen of een pakket. Dit kan bij ons op locatie of bij u thuis, we hebben een basis programma, maar kunnen desgewenst hierop aanpassingen maken. Het grote voordeel is dat je direct aan de slag kunt en door de 1 op 1 begeleiding er veel ruimte is om over ontwikkeling en socialisatie te praten. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.
Aandachts oefening let op, nee, zit af blijf volg hier 

Hond intern in training – Dutch brave huishond

Je hond komt voor een bepaalde periode intern op ons bedrijf om door ons individueel getraind of behandeld te worden voor ongewenst gedrag. Aansluitend aan de interne training volgen een aantal trainingssessies waarbij wij het baasje en de hond begeleiden om het verder samen, zonder ons af te kunnen.Niet iedereen heeft de kennis, kunde en/of de tijd om van de pup of volwassen hond een prettige en gehoorzame huisgenoot te maken. Hiervoor hebben wij diverse basisprogramma ontwikkeld, waarbij ook individuele wensen bijgevoegd kunnen worden, variërend van 2 weken tot 4 weken.Deze training omvat een aantal basis commando’s, maar tevens is er ruimte voor jou om tijdens het intake gesprek je specifieke wensen hierbij te geven. De duur van de training is afhankelijk van het karakter, het vermogen tot leren van je hond. Op het einde van het verblijf volg je een training op locatie met je hond en na deze periode komen wij twee keer bij jou thuis om zo een goede overdracht te kunnen garanderen en jou te ondersteuning te bieden om verder zonder ons het af te kunnen. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Hond intern in training – honden met (ernstige) gedragsproblematiek

Laat je hond ongewenst gedrag zien, zoals: agressie naar ander honden of mensen (uitvallen), overdreven bezitterig, slechte manieren in huis zoals overmatig blaffen. Na een intake waarbij we gezamenlijk onderzoeken wat mogelijk en haalbaar is benoemen we wat de hond zal leren tijdens onze training. Deze trainingen duren meest vier tot zes weken waarbij op het einde van deze periode je, afhankelijk van de zwaarte van de problematiek, vier tot zes keer individuele trainingen krijgt waarvan er een paar op onze locatie zullen zijn alsook wanneer de hond weer bij jou thuis is om de overgang zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Ook hierna zullen er nog contactmomenten zijn, om zo ondersteuning te bieden om het verder samen, zonder ons af te kunnen. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Maak van je eigen hond een hulphond of bodygard

Ik heb een hond, kan ik mijn hond hiervoor trainen?Het goede nieuws is dat je dit kunt, mits dat je hond sociaal is, het temperament en de gedrevenheid aan de dag kan leggen die je nodig hebt om de hond te trainen. Tuurlijk zou het veel gemakkelijker zijn als je hond uit werkhonden lijnen zou komen, maar indien dit niet zo is, kunnen we een paar testen doen om samen te bekijken of hij geschikt zou zijn voor de gevraagde job. Bedenk dat niet iedereen geschikt is, vanwege karakter en temperament, om als politie agent of als sociaal werker te kunnen functioneren, dit  is dat ook bij onze honden zo, niet elke hond is geschikt om als personal protection hond of als hulphond te functioneren. Dus soms is het dan wijzer om dan een hond aan te schaffen die al een gedeelte of een volledige opleiding afgerond heeft en deze te socialiseren met de andere in huis levende hond of honden. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Spiegelen met de hond, reflectie-coach therapie met hond,

Dutch K9 honden

Kom eens langs