Contact: info@dutchk-9centre.nl, +31610274653

Hond Intern training

Je hond komt voor een bepaalde periode intern op ons bedrijf om door ons individueel getraind en/of behandeld te worden voor ongewenst gedrag. Aansluitend aan de interne training volgen een aantal trainingssessies waarbij wij het baasje en de hond begeleiden om het verder samen, zonder ons af te kunnen.

Niet iedereen heeft de kennis, kunde en/of de tijd om van de pup of volwassen hond een prettige en gehoorzame huisgenoot te maken. Hiervoor hebben wij diverse basisprogramma ontwikkeld, waarbij ook individuele wensen bijgevoegd kunnen worden, variërend van 2 weken tot 4 weken.

Deze training omvat een aantal basis commando’s, maar tevens is er ruimte voor jou om tijdens het intake gesprek je specifieke wensen hierbij te geven. De duur van de training is afhankelijk van het karakter, het vermogen tot leren van je hond. Op het einde van het verblijf volg je een training op locatie met je hond en na deze periode komen wij twee keer bij jou thuis om zo een goede overdracht te kunnen garanderen en jou te ondersteuning te bieden om verder zonder ons het af te kunnen. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

 

honden met (ernstige) gedragsproblematiek

Laat je hond ongewenst gedrag zien, zoals: agressie naar ander honden of mensen (uitvallen), overdreven bezitterig, slechte manieren in huis zoals overmatig blaffen.

Na een intake waarbij we gezamenlijk onderzoeken wat mogelijk en haalbaar is benoemen we wat de hond zal leren tijdens onze training. Deze trainingen duren meest vier tot zes weken waarbij op het einde van deze periode je, afhankelijk van de zwaarte van de problematiek, nog enkele individuele trainingen kunnen plaatsvinden, op locatie maar alsook wanneer de hond weer bij jou thuis is om de overgang zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Hierna kunnen er nog contactmomenten zijn, om zo ondersteuning te bieden om het verder samen, zonder ons af te kunnen. Doordat we nauw samenwerken met onze dierenarts kan er tevens gekeken worden of ondersteunende medicatie, het proces zou kunnen ondersteunen, Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Dutch K9 honden

Kom eens langs