Contact: info@dutchk-9centre.nl, +31610274653

 

Wij zijn een vernieuwend bedrijf binnen de K9 industrie, dat politiehonden, koopt, verkoopt en traint, ontstaan uit de liefde en passie voor de Koninklijke Nederlandse Politiehonden Vereniging de KNPV.

Het Dutch K9 Centre team bestaat uit ervaringsdeskundige hondentrainers, die ook academisch onderbouwd zijn en privé zelf op topniveau honden trainen. Wij stellen ons de eis om up-to-date te blijven op gebied van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen met betrekking tot ons vakgebied. Een ieder in ons team heeft zijn sporen dubbel en dwars verdient in de africhting. Het geen te zien is aan de vele gewonnen titels.

Dit blijkt ook uit de vele aanvragen voor seminars en trainingen die wij mogen geven. Denk hierbij de populaire seminars: ”De opvoeding en training van pup tot diensthond” of “Haal het beste uit het K9 team” en de diverse andere trainingen welke op deze website beschreven staan onder Dutch K9 Training Centre. Natuurlijk is het ook mogelijk om speciaal naar uw wensen een training of seminar samen te stellen. Dit kan op de faciliteiten van Dutch K9 Centre of op een locatie naar wens in binnen of buitenland.

Een hondentrainer zijn, dat is niet gewoon een baan van 8 tot 5, maar een levensstijl. Ons team werkt vanuit deze passie met honden en elke hond wordt bij Dutch K9 Centre verzorgd alsof hij van ons persoonlijk is. Door de enorme schat aan ervaring heeft Dutch K9 Centre de kennis en kunde in huis om onze honden op te leiden tot aan de top van hun vermogen. We hebben ten alle tijden een goede selectie aan honden in de kennel, zo niet, zal Dutch K9 Centre vinden wat u zoekt.

Daarnaast geven wij ook advies, ondersteuning en verzorgen we trainingen om van uw huishond een betrouwbaar en goed luisterende huishond te maken. Hierbij denkend aan puppy-cursus, 1 op 1 training of een interne scholing voor je hond, lees hier alles over op onze site.

Dutch K9 honden

Brave huishond

kom eens langs