Contact: info@dutchk-9centre.nl, +31610274653

Henk Verbeek - Eigenaar

Henk is het gezicht van Dutch K9 Centre en de partner van Petra, als directeur is hij eindverantwoordelijk voor de in- en verkoop van alle honden binnen het bedrijf. Sinds begin jaren ’80 heeft hij al meer dan 16 honden binnen de KNPV afgericht voor PH1, alle met een uitmuntend resultaat. Henk stond ook drie maal op de Nederlandse Kampioenschappen van de KNPV. Van zijn afgerichte honden stammen veel goede politiehonden af en deze zijn nationaal en internationaal bekend. Henk is tevens keurmeester bij de KNPV bij wedstrijden en keuringen in heel Nederland. Binnen de organisatie van de KNPV bekleed Henk diverse functies, schrijft op aanvraag opinieartikelen en geeft al jaren seminars in Amerika, waardoor hij enthousiast zijn kennis deelt. Vanaf 1987 heeft hij gewerkt bij de Koninklijke Landmacht als hondengeleider en trainer. Heeft ook verschillende jaren instructie gegeven aan de surveillance hondengeleiders van de Nederlandse politie. Sinds 2000 is Henk werkzaam als inkoper en trainer van Politiehonden. Hiervoor heeft hij vele landen bezocht en een schat aan ervaringen opgedaan. Als ervaringsdeskundig kan Henk als geen ander instructie geven aan studenten, hij is in staat om moeilijke concepten op eenvoudige wijze uit te leggen en elke student uit te dagen het beste uit zich zelf naar boven te halen. Ook heeft Henk de gave om van een jonge hond te kunnen inschatten, waartoe deze na de juiste training in zijn volwassen leven tot in staan kan zijn. Hierdoor kunnen onze honden excelleren om samen met de geleider een topteam te kunnen vormen.

Good Housedog

Petra Vandalon - Mede eigenaar

Petra is de partner van Henk en ook haar leven staat in het teken van de honden en de hondensport.  Als “vliegende keep” ondersteunt ze het team, door haar veelzijdige kwaliteiten is ze allround inzetbaar binnen het bedrijf. Als gediplomeerd dierenartsassistente en trimster heeft ze een goed oog voor de gezondheid van onze honden. Zij heeft diverse nesten gefokt en jonge honden een basis als werkhond meegegeven. Ook Petra is KNPV keurmeester en heeft als africhter diverse honden opgeleid en gecertificeerd, hiermee ook diverse successen gescoord op wedstrijden en op de Nederlandse Kampioenschappen gestaan zowel als keurmeester als ook met de hond. Door haar scholing in de psychologie heeft ze veel kennis vergaard over de systemen van leren bij mens en dier. Hierdoor kunnen mensen met levensvragen bij haar terecht om te spiegelen met de hond. Ook deelt ze met veel passie en kunde haar kennis aan studenten welke scholingen volgen bij Dutch K9 Centre of tijdens seminars in binnen en buitenland. Daarnaast helpt Petra mee honden trainen, kennels schoonmaken, werkt achter de pc en maakt de lekkerste koffie. 

Don Blankestein - Sales manager

Selecteert voor Dutch K9 Centre onder andere de honden op buitenslandse locaties. Don werkt als zelfstandige op parttime basis bij Dutch K9 Centre.

Don is vanaf zijn 14e trainer van politiehonden en doet dit op zeer hoog niveau. Hij heeft hierdoor een jarenlange ervaring in het trainen van honden, ook bij diverse bedrijven. Heeft diverse malen de 100% score behaald met het certificeren van zijn honden voor PH1, waardoor hij zich wist te selecteren voor de Nederlandse kampioenschappen. Binnen de KNPV behaalde hij de opleiding Master Class Coach (MCC) en geeft hij theoretische trainingen op het gebied van training en gedrag van honden. Hij is van begin af aan al verbonden, door zijn werkzaamheden als zelfstandige ondernemer aan Dutch K9 Centre, door zijn flexibele, integere en toegankelijke aard is hij een grote steun binnen ons bedrijf. Ook begeleidt hij met veel plezier, de studenten op Dutch K9 Centre. Verder heeft hij een selectie van jonge hoge kwaliteitshonden onder zijn hoede welke hij traint als speurhond en/of als politiehond voor Dutch K9 Centre.