Contact: info@dutchk-9centre.nl, +31610274653

Ons bedrijf in beeld

We zijn gevestigd aan de rand van het dorpje Stroe, langs de A1, liggend in het midden van Nederland. Vanuit hier opereren wij wereldwijd om aan de vraag naar honden voor politie, douane, leger en veiligheidsdiensten te voldoen

Faciliteiten

Op onze locatie worden de honden in opleiding, goed voorbereid op hetgeen ze tegen komen als ze werkzaam zullen zijn bij onze klanten. De faciliteiten van training Centre K9 zijn perfect gemaakt en speciaal gebouwd om te voldoen aan de eisen welke wij zelf aan onze honden stellen, daarnaast gaan we met de honden in opleiding regelmatig naar andere locaties, zoals treinstation of fabriekshallen, om ze volledig voor te bereiden op hun toekomstige werk. Onze honden zullen ten allen tijde voldoen aan de nationale en internationale wensen van onze klanten.

Ook het welbevinden van de honden dragen wij hoog in het vaandel, zo hebben we buiten een ruime uitloop, waar de honden enkele uren per dag mogen verblijven. We laten onze honden regelmatig lopen op een speciaal voor honden ontwikkelde loopband, dit om hun spieren goed te ontwikkelen en het is tevens zeer stress reducerend. De honden in training krijgen dus veel aandacht voor hun persoonlijke welzijn.