Contact: info@dutchk-9centre.nl, +31610274653

Waarom een Dutch K9 training Centre?

Er is in Nederland geen instituut welk pretendeert mensen op te leiden om met werkhonden, geschikt voor surveillance doeleinde te kunnen omgaan. Daar communicatie met de hond toch anders in elkaar zit als de film of tekenfilmpjes ons doen laten geloven, zeker als je werkelijk belangrijke zaken van je hond verlangt of de hond van jou. Je zou diverse boeken kunnen lezen of een online cursussen volgen, maar het praktische doen, daar leer je toch het meeste van.

Bij Dutch K9 training Centre leer je de theorie door praktijk en praktijk door theorie. Je legt een gedegen theoretische basis kennis aan en dit gaat hand in hand met het leren toepassen van deze theorie in de praktijk.Tevens door het leren van allerlei toepasbare methodes en deze jezelf eigen maken, verkrijg je een brede kijk op de africhting en leg je een basis waarmee je leert, je aan te passen aan het temperament van de hond.Dit zijn zaken die je in de praktijk gaat leren, samen met de theoretische achtergrond. 

Tevens door het leren van allerlei toepasbare methodes en deze jezelf eigen maken, verkrijg je een brede kijk op de africhting en leg je een basis waarmee je leert, je aan te passen aan het temperament van de hond.

Dutch K9 honden

Kom eens langs