Contact: info@dutchk-9centre.nl, +31610274653

Groene Honden

Onze groene honden die wij aanbieden in de range van single-, dual- en patrol-, zijn jonge honden, sociaal, betrouwbaar en door onze expertise goed op hun waarde ingeschat.

Wij kunnen u ongeveer aangeven welk niveau in training deze honden kunnen bereiken, graag willen wij u hierin met onze kennis begeleiden, door de Dutch K9 Training Centre aangeboden seminars, coaching-sessie of cursus. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De door ons aangekochte groene hond, wordt op onze locatie nog verder uitgedaagd om zijn kwaliteiten te ontwikkelen. Ze worden getraind in realistische omgevingen en diverse (onverwachte) situaties. Denk hierbij aan diverse soorten gebouwen; fabriekshallen, treinstation. Ze maken kennis met verschillende soorten ondergronden en vloeren, open veld ect.

Dutch K9 honden

Kom eens langs

Garantie en leveringsvoorwaardes

Voor de klant die onze honden aankoopt, zullen we op aanvraag en in gezamenlijk overleg onze service en garantie op schrift uitwerken, waarin u als klant uw wensen kunt aangeven. Hierin benoemen we ook de leveringsvoorwaardes, de termijn van garantie, de wijze van betalen en de betaalmethode naar aller tevredenheid en passend bij de situatie.