Contact: info@dutchk-9centre.nl, +31610274653

Onze Honden

 

We hebben ten alle tijden een goede selectie aan honden in de kennel, maar hebben wij niet de specifieke hond die u zoekt, dan vinden wij deze voor u!

Het grootste gedeelte van ons clientèle is gesitueerd in het buitenland; de Verenigde Staten van Amerika, Australië, diverse landen in het werelddeel Afrika en nog vele anderen landen. Doordat we ons zakendoen baseren op vertrouwen en persoonlijk contact, zijn we verbonden met diverse buitenlandse overheden en trainingsgroepen, waar we desgewenst ook instructie/seminars en adviezen aan geven. Binnen Nederland verkopen wij onze honden ook aan bijvoorbeeld; de Nederlandse overheid, zoals de douane of de KLDP (speurhondenschool). Bent u nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf, gasten zijn altijd welkom, om onze kennels en training ruimte te komen bekijken.

Dutch K9 honden

Kom eens langs

Wij kopen onze honden aan binnen Nederland als ook over onze grenzen heen, dit bij vertrouwende relaties en worden door ons geselecteerd op diverse eigenschappen zoals; gedrag, werklust en gezondheid. Waarna onze dierenarts de aangekochte honden een grondige medische check-up geeft, inclusief röntgen.

De door ons aangekochte honden, gekozen op basis van hun werklust, temperament en karakter, worden op de faciliteit van Dutch K9 Centre, door ons team, naar een nog hoger level in training gebracht, leren ze om te gaan met vreemde situaties en omgevingen, zodat ze naderhand goed werk kunnen gaan leveren als politiehond.

 • Klinisch onderzoek van onze dierenarts bestaat uit:
  # Röntgen foto’s
  # Microchip
  # Internationaal paspoort en gezondheid certificaat
  # Rabiës vaccinatie
  # Kennelhoest vaccinatie
  # Cocktail vaccinatie
  # Graag zijn wij bereid alle gewenste medische check up, bij aanvraag door te voeren.

  • Garantie en leveringsvoorwaardes
   Voor de klant die onze honden aankoopt, zullen we op aanvraag en in gezamenlijk overleg onze service en garantie op schrift uitwerken, waarin u als klant uw wensen kunt aangeven. Hierin benoemen we ook de leveringsvoorwaardes, de termijn van garantie, de wijze van betalen en de betaalmethode naar aller tevredenheid en passend bij de situatie.