Contact: info@dutchk-9centre.nl, +31610274653

Singel purpose honden

Deze honden zijn extreem gedreven in hun apporteerdrift “de groene honden” zijn zeer geschikt om te trainen op explosieven en narcotica. De rassen die wij hier in kunnen aanbieden zijn: Mechelse-, Duitse-, Hollandse-, herdershonden, German pointers en labradors. De honden die wij in onze kennel hebben zijn op dit vlak “ware kanonnen” omgevings-zeker en met een onvoorstelbare drive en werklust.

Dual-purpose honden:

Deze door ons geselecteerde honden bezitten zowel een goede apporteer- als ook een goede bijtdrift en moed. In deze “groene honden” zien wij de potentie en de kwaliteiten om verder getraind te worden en een betrouwbare partner te worden voor politie doeleinde. Ze beschikken over een gedegen basis van driften die wij in hun herkennen, wat deze, door ons geselecteerde honden, zo uitermate geschikt maakt om in een politiehonden programma verder hun training te krijgen. De rassen die wij hier in kunnen aanbieden zijn: Mechelse-, Duitse-, Hollandse-, herdershonden.

Dutch K9 honden

Kom eens langs

Patrol-bijthond.

Deze honden bezitten over een extreme bijtdrift en moed. Wij selecteren patrol-bijthonden op deze kenmerken, maar tevens ook op betrouwbaarheid en op hun sociaal gedrag. De rassen die wij hier in kunnen aanbieden zijn: Mechelse- Duitse-, Hollandse-, herdershonden.

Specifiek getrainde honden

Op aanvraag kunnen wij dual-purpose of single-purpose honden leveren met training.

Door onze ervaringen in de africhting kunnen wij leveren wat u wenst. Wij zoeken de passende hond erbij en geven hem de benodigde training. Denk hierbij aan: VIP hond, SWATT hond, maar ook een protectie hond. Maar ook getrainde honden in narcotica of explosieven kunnen wij naar wens leveren.

Om uw te blijven begeleiden in het ontwikkelen van de talenten van uw hond bieden wij tevens de service aan van ons Dutch KG Training Centre, waarmee wij uw K9 team op een hoger niveau kunnen tillen.